Home
Partners
EXAMENS
Opleidingen
Contact
Home
Partners
EXAMENS
Opleidingen
Contact
Food, WINE & hospitality OPLEIDINGSADVIES
Beantwoord onderstaande vragen. Vervolgens ontvang je op basis van het aantal goed beantwoorde vragen een opleidingsadvies voor één van onze erkende SVH opleidingen. Vul je gegevens in om het advies ook via e-mail te ontvangen.
Qua wijnproductie produceert Spanje meer dan Duitsland.
*
Juist
Onjuist
Couvert is wat voor de gast wordt opgedekt.
*
Juist
Onjuist
Het uithalen van een gerecht wordt debarrasseren genoemd.
*
Juist
Onjuist
Mendoza is een wijnregio in Zuid-Afrika.
*
Juist
Onjuist
Garnituren zijn gerechten die worden gemaakt ter ondersteuning van een hoofdgerecht.
*
Juist
Onjuist
SVH staat voor Stichting Vakbekwaamheid Horeca.
*
Juist
Onjuist
Gastheerschap is naar beste kunnen, vanuit je hart, een gast oprechte aandacht, veiligheid en comfort bieden.
*
Juist
Onjuist
De Nieuwe Wereld is een verzamelnaam voor de wijnlanden in Oost-Europa.
*
Juist
Onjuist
Snipperen is een kooktechniek die we bijna allemaal wel kennen. Veel recepten beginnen ermee.
*
Juist
Onjuist
Het aantal gasten wordt ook wel “pax” genoemd. Bijvoorbeeld twee pax zijn twee gasten.
*
Juist
Onjuist
Een gastvrijheidstraining heeft géén effect op mijn werkzaamheden?
*
Juist
Onjuist
Julienne betekent het snijden in fijne reepjes.
*
Juist
Onjuist
Hospitality wordt ook wel gastvrijheid genoemd.
*
Juist
Onjuist
De meest gebruikte druif in de Bordeauxstreek is Chardonnay.
*
Juist
Onjuist
Snijtechniek is een term voor het opdelen/verkleinen van een product om het zo eetbaar of verwerkbaar te maken.
*
Juist
Onjuist
Naam
E-mailadres
*
Verzenden
Dit veld moet leeg blijven
Cookies & Privacy
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
BEVESTIGEN